BOOKING
Bookning af tider foregår på hjemmesiden, hvor du finder link til booking på flere af siderne.

AFBUD

Bliver du forhindret i møde op til din aftale, skal du afmelde din tid senest 24 timer før din behandling. På den måde kan andre nå at få glæde af din tid.

Du kan afbestille din tid ved at logge ind på din profil i vores bookingsystem minimum 24 timer før din tid.

Afbud senere end 24 timer afregnes med 50% af behandlingens pris.

UDEBLIVELSE

Udebliver du fra din behandling uden at give besked, koster det den fulde pris for behandlingen.

Har du klippekort og udebliver fra en booket tid, bliver klippet trukket og kan ikke refunderes.

KOM I GOD TID 

Såfremt du kommer for sent til din behandling er det ikke sikkert vi kan nå din behandling. Vi forsøger gerne, men er dette ikke muligt, kan det være nødvendigt at aflyse din tid. I så fald koster dette behandlingens fulde pris.

BETINGELSER OG LEVERING
Når du køber behandlinger, varer og serviceydelser hos Cph Brows, siger du samtidig ja til vores købs- og betalingsbetingelser. Vi opfordrer dig derfor til at læse dem grundigt igennem.

Alle priser er i danske kroner. Dine oplysninger bliver krypterede og er sikre, inklusiv dine bankoplysninger, se mere under Persondatapolitik.

Du modtager en kvittering over mail for hvert online køb.

BANKKORT
Dine oplysninger bliver krypterede og er sikre, inklusiv dine bankoplysninger. Vi beholder ingen oplysninger. Hos Cph Brows bruger vi en sikkerhedsstandard som hedder 3D-Secure. Det er en sikkerhedsstandard som blev udviklet af VISA og MasterCard, for at sikre en sikker betaling over nettet. Alle oplysninger er krypteret med en SSL kryptering, så ingen uvedkommende har adgang til dine oplysninger. Som krypteringsform ved elektronisk handel, er SSL almindeligt udbredt og anses som en meget sikker løsning.

Får du nyt kort, må dine betalingsoplysninger oprettes på ny.

KLIPPEKORT
Køb af klippekort foregår med kreditkort. Købet er bindende og kan ikke refunderes.

Klippekort er gyldigt i 6 måneder fra købsdatoen. Klippekort er personlige og kan ikke deles med andre.

Klippekortet kan sættes i bero ved sygdom eller ferie (1 gang om året i 1 måned). Cph Brows skal have skriftlig besked før dit klippekort udløber.

Fortrydelsesret

Har du ikke taget dit klippekort i brug, kan du rette henvendelse til Cph Brows skriftligt inden for 14 dage efter købsdatoen og meddele os din fortrydelse for at få prisen refunderet.

VED FOR SEN BETALING
Ved manglende betaling sender vi en rykkerskrivelse. Der pålægges et rykkergebyr på kr. 100,- for hver rykkerskrivelse. Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 2,0% pr. påbegyndt måned.

KLINIK & WEBSHOP
Betaling i vores klinik og webshop foregår med Visa/Dankort, Mobile Pay eller MasterCard. Priserne vises uden forsendelsesomkostninger.

Dine oplysninger bliver krypterede og er sikre, inklusiv dine bankoplysninger. Vi beholder ingen oplysninger.

Offentlige institutioner kan anvende EAN-fakturering som betalingsmulighed ved at udfylde EAN nr., institutionens navn, kontaktpersons navn og så vælge bankoverførsel.

Vi sender en faktura via e-mail som bekræftelse på dit køb.

FORSENDELSE
Levering sker med PostNord, DAO eller GLS.
Udgiften for levering lægges til varens pris, hvilket fremgår tydeligt i indkøbskurven.

Pakker over 5 kg. koster 120,- Mindre pakker sendes typisk direkte til dit hjem, lidt større pakker sendes til en pakkeshop. Dette er for at holde prisen på levering nede. Forsendelse uden for Danmark, også til Grønland og Færøerne må forventes at være dyrere.

Når en ordre er afgivet, går der ca. 3-5 hverdage, før du har dine varer.
Penge for varerne trækkes først fra din konto, når alle varer er sendt afsted. Er varen forsinket vil du få besked via e-mail.

FORTRYDELSESRET FOR VARER
Hvis du fortryder købet, kan du inden for 14 dage meddele os det skriftligt. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen,  såfremt varen er i uanbrudt original embalage og er ubrugt, hvorefter du vil få pengene retur.

Varen skal som udgangspunkt være ubrugt, dvs. som i en butik. Kan varen sælges igen, refunderer vi det fulde beløb, du har betalt (inkl. fragt), men du betaler selv portoen for at sende varen retur. Efter den nye forbrugerlov kan du fortryde et køb, hvor varen er taget i brug. Det er her op til os at vurdere, hvad varen evt. vil kunne sælges for som brugt. Denne vurdering sker først, efter vi har modtaget varen og gennemgået den. Returportoen er for egen regning.

Husk at printe din faktura ud og læg den i returpakken, som skal pakkes omhyggeligt og sendes retur.

FIRMAOPLYSNINGER

Cph Brows
Rådhusvej 8
2930 Charlottenlund
Tel. 28700490
mail@cphbrows.dk
www.cphbrows.dk

CVR/SE-nr: 35924159
Bankforbindelse: Den Danske Bank
Reg: 3409
Kontonr: 12924151

© 2019 – Alle rettigheder er forbeholdt Cph Brows.